avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara, Acum câteva luni, am dat un avans de 700 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara, Acum câteva luni, am dat un avans de 700 de ron ...

Bună seara,
Acum câteva luni, am dat un avans de 700 de ron pentru un serviciu, insa fără contract semnat, persoana în cauza a trimis not.catre banca insa rezultatul a fost negativ, acum eu imi doresc acel avans înapoi, cum îl pot recupera ? Menționez ca mi a spus ca în 30 de zile voi avea banii, insa ii vreau mai repede.

Alte discuții în legătură

Recuperarea unui avans dat pt un apartament intr-un cartier rezidential gaby06081978 gaby06081978 Buna ziua, Ma numesc Gabi si as dori o parere juridica in legatura cu o problema imobiliara. Acum o luna jumatate am semnat un contract pentru un ... (vezi toată discuția)
Avans la cazare ancaapostol ancaapostol Am platit un avans in luna mai (persoana fizica) pentru cazare la mare de pe 18 august (pensiune - cont persoana juridica). Plata, am facut-o la cererea ... (vezi toată discuția)
Chirias inselat totalsistem totalsistem As apela si eu la lege in urmatoarea situatie pentru ca bunul simt nu mai exista ..... Am inchiriat un apartament in Slatina pentru 3 luni (lucru in ... (vezi toată discuția)