avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce coduri Caen la activităţi meşteşugăreşti - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce coduri Caen la activităţi meşteşugăreşti - BRODERIE MANUALA?

Buna ziua!
Ce coduri Caen sunt eligibile pentru a putea deschide un SRL, pentru activităţi meşteşugăreşti (activităţi de artizanat şi alte activităţi tradiţionale– mai exact BRODERIE MANUALA si COMPUTERIZATA.
Si pentru a putea vinde in mediu online sau fizic, la atelier. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat MirelaPav MirelaPav Buna ziua, as dori sa îmi deschid un pfa. Îmi puteți spune dacă îl pot deschide cu diploma de bacalaureat? Am făcut liceul matematica informatica. Și ca ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru firma vanzari incaltaminte. Ionutdogaru Ionutdogaru Buna ziua doresc sa deschid un magazin online de incaltaminte. Produsele vor fi achizitionate si branduite cu firma proprie de catre ateliere cu care voi ... (vezi toată discuția)
Cod caen ateliere de bijuterii din perle naturale de cultură Adelina1990 Adelina1990 Buna, Organizez ateliere de bijuterii din perle naturale de cultură, unde participanții învață să-și creeze propriul colier. De asemenea, vreau să ... (vezi toată discuția)