avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Am achiziționat o masina de la un parc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Am achiziționat o masina de la un parc auto ea ...

Bună ziua ! Am achiziționat o masina de la un parc auto ea a venit cu probleme și domni nu au vrut sa îmi dea bani înapoi și nici sa imi repare masina , după un an de judecata am câștigat procesul adica azi dar de dimineata am găsit masina lovita în aripa țin sa menționez ca masina era parcata în fata porti și nu a mai fost miscata de mai bine de 9 luni ce este de făcut anunț la politie sau o fac și o dau asa ?

Alte discuții în legătură

Masina avariata de caramizi cazute de pe acoperisul vecinului - actiune in instanta cioteai cioteai masina a fost parcata in spatele blocului si in aceasta dimineata cand am vrut sa imi deschid masina a cazut din acoperisul vecinului doua caramizi si mi-a ... (vezi toată discuția)
Refuză să plătească daunele mașinii pe care mi-a accidentat-o Dianamin Dianamin Bună ziua. Am o problema care ma frământă de un timp. Acum 3 săptămâni mi-a fost lovita mașina parcata, iar domnul în cauza a făcut scandal cu ... (vezi toată discuția)
Poze autoturism fara aprobarea proprietarului LuceNera LuceNera Buna ziua. Am si eu cateva intrebari in legatura cu un accident auto care s-a produs din vina mea. Am avut masina parcata in fata blocului si cand am ... (vezi toată discuția)