avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! În cazul în care mama beneficiază de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! În cazul în care mama beneficiază de stimulent ...

Bună seara! În cazul în care mama beneficiază de stimulent de inserție ulterior revenirii la serviciu după efectuarea concediului de creștere copil pentru primul copil, după care intră în pre și post natal pentru al doilea copil , stimulentul de inserție i se acordă în continuare pe perioada de pre și post natal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 23 Octombrie 2021
Pentru acea perioadă, cele două drepturi nu se pot cumula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal + concediu lauzie Minodora_Vlad Minodora_Vlad Buna seara...sunt insarcinata si data probabila a nasterii este pe 21 martie si as vrea sa intru de acum in concediu prenatal...ma intereseaza sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cumul stimulent cu insertie konstantyn9 konstantyn9 Buna seara! O mama a beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie, pentru ca s a intors cu cel putin 60 de zile pana sa faca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate Mikutzu Mikutzu Buna ziua. - Sunt angajat de 5 ani de zile... - Am un copil de 1 an si 3 luni si sotia mea a optat pentru concediu de maternitate pe 2 ani... - In mai putin ... (vezi toată discuția)