avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi codul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi codul CAEN pentru ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi codul CAEN pentru un PFA al carei obiect de activitate este consultanta educationala?
Aceasta consultanta educationala consta in servicii de consiliere ale elevilor care doresc sa aceseze universitati de top din strainatate.
Cu multumiri,
Luminita Diaconu
Cel mai recent răspuns: LDiaconu2017 , utilizator 22:11, 24 Octombrie 2021
CAEN 8560– Activitati de servicii suport pentru invatamant
Multumesc pentru raspuns! Dar pentru vanzare de produse (educationale) care nu apartin PFA-ului exista un cod CAEN separat (de exemplu 8559: Alte forme de învățământ n.c.a.)? Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen intreprindere individuala joe black joe black Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri CAEN : 8559 - Alte forme de invatamant n.c.a. (cod principal) 8552 - Invatamant in ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)