avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile venituri din inchiriere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile venituri din inchiriere

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu un vas de WC pe care l-am achizitionat in urma distrugerii acestuia de catre chiriasii pe care ii am in apartament. Factura acestuia (apx 400lei) reprezinta cheltuiala deductibila?

Totodata, costul asigurarii obligatorii si cel al asigurarii facultative pentru apartament, reprezinta cheltuiala deductibila? Costul este 1000 de lei-nici aici nu ar fi nevoie de amortizare, mai ales ca perioada de valabilitate este 1 an.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri! :)

Alte discuții în legătură

Vanzarea apartament de pefirma maria_nicoleta9 maria_nicoleta9 Am un apartament achizitionat pe firma in anul 2005. La momentul respectiv pe factura a fost taxare inversa. Acum vreau sa il vand. Daca il vand la pers ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli amortizare mijloace fixe Tgabriela Tgabriela 1. O firma de rent-a-car a achizitionat un autoturism in iunie 2015 cu o valoare de intrare de 50.000 lei. Masina s-a amortizat pana in decembrie cand a fost ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)