avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere lamurire hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere lamurire hotarare judecatoreasca

Intr-un dosar de executare silita cu trei debitori ( persoane fizice între care exista grade de rudenie) in situația în care doar unul dintre debitori poate fi executat, cheltuielile de judecata/executare se pot recupera integral doar de la acest debitor dacă în hotărâre nu se specifica plata în solidar?
Deoarece hotărârea judecătorească nu conține formularea " plata în solidar" se poate depune la judecătorie o cerere de lamurire sau completare a hotărârii?
În caz ca este posibil care este denumirea
cererii tipizate?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
SadMaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli judiciare tiberiulupoiu tiberiulupoiu in urma unui proces civil instanta a hotarat plata unor cheltuieli - masuratori, taxa judiciara, plata avocat,facute de reclamant, eu fiind parat si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmatorii pasi??? OANA GORAN OANA GORAN am depus cereri de emitere a somatiei pt debitorii x,y,z,...... am primit sentintele prin care sunt admise cererile si someaza debitoarele......... si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare impotriva unei hotarari executate partial anjinsan anjinsan Buna Ziua, Printr-o sentinta comercială, obtinuta pe calea OUG 119/2007, societatea Y a fost obligata la plata unei sume de bani si la plata de penalitati ... (vezi toată discuția)