Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, în data de 5 octombrie 2021 am înaintat intenția ...

Bună ziua, în data de 5 octombrie 2021 am înaintat intenția de încetare a CIM de comun acord și nu am primit nici un răspuns de la angajator, cererea nu a fost înregistrată la personal. Pe 6 octombrie am intrat în carantină, ulterior izolare pentru Covid până pe 28. Sunt obligată să stau în preaviz după concediu medical? Dacă cererea nu a fost înregistrată la personal pot să depun o cerere de demisie fără preaviz, având motivație neacordarea salariului la data stabilită?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 27 Octombrie 2021
Incetarea c.i.m. cu acordul partilor nu necesita preaviz.

Dacă cererea nu a fost înregistrată la personal pot să depun o cerere de demisie fără preaviz, având motivație neplata salariului.

Plat cu intarziere nu poate face obiectul unei demisii fara preaviz, in opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia ioanaep ioanaep Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Vreau sa-mi dau demisia dar angajatorul nu vrea inca sa-mi desfaca contractul de munca. Motivul pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)
Preaviz din lege vs. preaviz din cim Danny84 Danny84 Buna seara. Eu am functie de conducere in CIM si preaviz de 20 de zile lucratoare (asa mi-a fost facut contractul la vremea respectiva, adica in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de unde lucrez, m-am inteles cu ... PCristina2025 PCristina2025 Buna dimineata, vreau sa plec de unde lucrez, m-am inteles cu administratorul sa trimit cererea de incetare, de 2 zile nu imi trimite decizia semnata, raport ... (vezi toată discuția)