avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Intampin o problema legat de un contract de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Intampin o problema legat de un contract de proiectare...in ...

Buna ziua! Intampin o problema legat de un contract de proiectare...in iulie 2018 am semnat contractul cu o primarie avand termen de predare a documentatiei 3 luni. Am predat documentatia in termenul contractual si de atunci mi-au trimis un set de clarificari in iulie 2019, ( cu insistente din partea mea), le am raspuns in 5 zile, apoi mi-au trimis in noiembrie un alt set de clarificari( contrar la ce au trimis in iulie, de exemplu...in iulie mi au transmis sa introduc un sistem de irigatie, in noiembrie mi au spus ca il scot, in conditiile in care in tema de proiectare specifica clar ca mi este nevoie de acest sistem, si din verificarile noastra, chiar nu este nevoie). Am discutat cu ei si i-am rugat in scris sa ajunga la o decizie finala sa ne putem inchide cu acest contract, nici pana acum nu am raspuns de la ei....
Am inteles ca pot factura daca le trimit documentatia si la maxim 10 zile daca nu am raspuns inseamna ca este acceptata, insa unde scrie acest lucru? Ca lege ne permite? Ce am.putea face?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract prestarii servicii Hentza Business Srl Hentza Business Srl Buna ziua! Intampin o problema legat de un contract de proiectare...in iulie 2018 am semnat contractul cu o primarie avand termen de predare a documentatiei 3 ... (vezi toată discuția)
Termen predare documentatie tehnica, livrabile. conform notificarii ... TimeeaBV TimeeaBV Termen predare documentatie tehnica, livrabile. Conform notificarii achizitorului, documentatia tehnica trebuia predata, pe baza de proces-verbal de predare ... (vezi toată discuția)
Proiect copiat donigao donigao Buna ziua, M-am confruntat cu o situatie....care te lasa cu gura cascata. Am efectuat o lucrare ( proiectare) pentru o autoritate contractanta, insa ... (vezi toată discuția)