avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în România ...

Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în România si am viza de flotant din vara în alt oraș , m-am înscris la examen școală șoferi și am dat și promovat sala , după m-au programat la traseu pe 01 Nov . Din Octombrie însă județul unde sunt flotant aplica o regulă de minim 185 de zile vechime viza de flotant pentru ca sa te primească in examen traseu .....invocând OUG 195 12 , art 23.... Este clar o interpretare abuzivă ...ați întâlnit aceasta situație ? Cum trebuie procedat ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut scoala de soferi in bucuresti, mi-am facut ... Daniela_alexandra Daniela_alexandra Buna ziua! Am facut scoala de soferi in Bucuresti, mi-am facut viza de flotant pe perioada verii (stau la camin, iar contractul de cazare este pe ... (vezi toată discuția)
Examen auto in alt judet iero iero Buna seara, Problema mea este urmatoarea: Sunt din Bucuresti, dar locuiesc in Teleorman. Doresc sa fac scoala de soferi in Teleorman,deoarece scutesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru ... NorbertS NorbertS Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru permisul auto categoria B. Eu sunt din judetul Salaj, dar am inceput scoala de soferi in ... (vezi toată discuția)