avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pot beneficia de somaj daca evenimentele private sunt ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pot beneficia de somaj daca evenimentele private sunt anulate?

Buna ziua, poate benefia toate firmele de somaj tehnic sau exista restrictii. Caz concret, societate administreaza o cladire de afaceri din care parterul se inchiriaza pentru conferinte, filmari, etc si alte evenimente. Pot beneficia de somaj daca evenimentele private sunt anulate? Multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)
Care sunt înregistrările contabile? ionela11 ionela11 Bună ziua, Situația este următoarea: o societate comerciala administrează clădirea altei societăți comerciale și facturează utilități și chirii ... (vezi toată discuția)
Voluntariat gluten gluten Angajata cu CIM 8 ore pe zi cate ore de voluntaria poate presta la o alta institutie? (vezi toată discuția)