avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , eu sunt parinte care am platit pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , eu sunt parinte care am platit pensia alimentara ...

Buna ziua , eu sunt parinte care am platit pensia alimentara pentru un copil care a facut doua facultati dar nu a dat licenta pot sa il dau in judecata pentru ne terminarea studiilor si recuperarea banilor ?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am mai auzit de o astfel de initiativa judiciară.
Depinde și cât de dotat intelectual este copilul.
Aveti insa dreptate sa fiți foarte supărat.

De ce nu își da licența?
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
putea sa faca si de 3 ori un an, e doar prost si insista, dvs datorati pensie pana la 26 de ani daca urmeaza cursuri. Pensia nu e conditionata de examene, note etc
Nu mă interesează de ce nu își ia licența me mine mă interesează dacă pot recupera bani pe un om care nu a terminat pentru ce am platit
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, nu veti recupera niciun ban.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu se pot recupera banii.

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere-dupa implinirea varstei de 18 ani Catalina_1 Catalina_1 Va rog, sa-mi spuneti daca dupa implinirea varstei de 18 ani, copilul care este momentan elev va mai primi pensie de intretinere? Mentionez ca Instanta in ... (vezi toată discuția)
Fiul meu împlinește 18 ani în mai. ce documente trebuie să înainteze în instanță pentru a beneficia în continuare de pensia de întreținere? RAndreeaD RAndreeaD Buna ziua fiul meu împlinește 18 ani in mai ce documente ar trebui sa înainteze in instanța (București) pentru a beneficia in continuare de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pana cand? gymyforty gymyforty platesc pensie ptr un student, termina anu 3 si da licenta, apoi are drept de munca. Pana cand trebuie sa-i platesc mamei lui pensia alimentara?...pana ... (vezi toată discuția)