avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un ajutor ,va rog frumos Am primit decizie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un ajutor ,va rog frumos Am primit decizie de impunere ...

Buna ziua,
Un ajutor ,va rog frumos
Am primit decizie de impunere de la AJOFM ,pentru o suma ceruta ,ca somaj tehnic pe per 15-31.05 2021,pe motiv ca in acea perioada nu se mai justifica.
Situatia de fapt este urmatoarea:
Activitate caen 5630,respectiv bar la tara,4 mese la interior,2 salariati
In toata perioada pana la 30 iunie,barul a avut activitate de 50%,respectiv a lucrat cate un singur salariat ,cate 10 zile /luna,deservind 2 mese.
Am tot citit HG 550,care modifica anexa 3 la HG 531,dar ne incadram la activitati restrictionate.
Nu sunt jurist de profesie,de aceea am nevoie de ajutorul dumneavoastra
Multumesc

Alte discuții în legătură

Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa 15 mai 2021? Alex Grigore Alex Grigore Buna ziua, Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care sunt noile reguli pentru reintoarcerea la birou? ... carmen.manole carmen.manole Buna ziua, care sunt noile reguli pentru reintoarcerea la birou? Ma refer in special la numarul persoanelor care pot veni in acelasi interval de timp. Va ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala coffegirl coffegirl Buna seara. Va rog am nevoie de ajutorul dvs in legatura cu drepturile de comercializare ale unui detinator de Intreprindere Individuala. Detin un magazin ... (vezi toată discuția)