avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. M-am întors la serviciu începând cu data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. M-am întors la serviciu începând cu data de 4 Octombrie ...

Buna ziua. M-am întors la serviciu începând cu data de 4 Octombrie 2021 și mi se spune ca nu mai pot lua zilele de concediu de odihna rămase din anul 2019. Mentionez ca sunt funcționar public și am avut contractul suspendat pentru ca am fost in concediu pentru creștere copilului. Mi se invoca faptul ca trebuia sa le iau in termen de 18 luni. Va rog ajutati-ma cu un răspuns și cu articole din legi pe care sa le arat celor de la resurse umane ca sa îmi dea acele zile dacă am dreptul. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna gravida luminita29 luminita29 Buna ziua Va expun urmatoarea situatie si as dori sa stiu legal cum se procedeaza: O angajata are dreptul intr-un an de zile la 25 zile concediu odihna. in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi iau concediu fara plata..pot? mariucaa mariucaa Sunt functionar public ..m-am intors din concediu de cresterea copilului pana la varsta de 2 ani..copilul l-am lasat cu o bona..deoarece mama mea inca mai ... (vezi toată discuția)