avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic 75%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic 75%

Buna dimineata!

Suntem o Scoala particulara, iar scoala noastra NU indeplineste pragul de 60% pentru a putea efectua cursurile in format fizic, ci online. In aceasta situatie, personalul administrativ al scolii nu isi mai poate indeplini sarcinile de serviciu pentru ca nu mai este nevoie, din moment ce scoala se face in format online.
Intrebarea pe care v-o adresez este urmatoarea:
Daca ii bagam in somaj tehnic, am putea beneficia de cei 75% din salariu, oferit de catre AJOFM?
Va multumesc pentru un raspuns cat mai urgent!

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Suntem o scoala particulara care este acreditata. Din motive deja știute, toate școlile sunt închise. Întrebarea 1: Noi putem beneficia ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! pot beneficia de 75 %, avand in vedere ca s-au suspendat ... volvera volvera Buna seara ! Pot beneficia de 75 %, avand in vedere ca s-au suspendat cursurile scolare cu prezenta fizica ? Mentionez ca eu lucrez in MAI, iar sotul la ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa imi dati o informatie refeirtoare la cazul inregistrarii la AJOFM, a unui absolvent studii medii promotie 2009 care la interval de 5 zile de la ... (vezi toată discuția)