avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc să vă supun atenției următoarea situație: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc să vă supun atenției următoarea situație: La un loc ...

Doresc să vă supun atenției următoarea situație:
La un loc de muncă o doamnă a suferit o afecțiune fizică,care ia limitat mult activitatea.Acest fapt sa datorat unei suprasolicitări,pusă la cale de câțiva colegi,care au acționat în virtutea urii religioase,exprimate în mod deschis.Aceștia au menționat totodată,hotărârea de a face totul pentru ca victima lor sa fie in cele din urmă dată afară.Doamna a încercat de repetate ori să aducă la cunoștința factorilor de decizie,problema sa,însa nu este crezută,neacceptând să facă cercetări.Mai mult decât atât,nu este plasată la o altă muncă unde ar face față,dându-i de înțeles,că dacă nu mai poate să facă munca la fel ca înainte,fie îi reduce din salariu,sau mai rău să plece. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut in acest caz? Daca doriți detalii clarificatoare,nu ezitați sa imi scrieti.Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:06, 9 Noiembrie 2021
Parerea mea este ca ar trebui sa faceti plangere la ITM pentru accident de munca/legat de munca si va indruma dumnealor mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infarctul este considerat boala sau accident? madalinaoprea madalinaoprea O persoana a incheiat angajata la o societate a completat impreuna cu toti ceilalti salariati o asigurare in caz de accident :\"Asigurarea ta in caz de ... (vezi toată discuția)
Accident de munca - trauma psihologica aidu aidu Daca ma simt rau ca urmare a unor evenimente profund nefaste care s-au intamplat in timpul lucrului, pot sa declar ca am fost victima unui accident de ... (vezi toată discuția)
Despabubiri ???? floaredecolt2011 floaredecolt2011 Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)