avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! As dori si eu sa adresez o intrebare. De ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! As dori si eu sa adresez o intrebare. De curand, mi ...

Buna ziua! As dori si eu sa adresez o intrebare. De curand, mi s-a intamplat ca o vecina sa imi atraga atentia cu privire la faptul ca mi-am plimbat cainele pe un spatiu verde neamenajat dintre blocuri, iar nevoile cainelui au parut sa o deranjeze pe femeia in cauza, sub argumentul ca in acel spatiu s-ar mai juca niste copii. Eu am reactionat spunand ca am tot dreptul sa-mi plimb cainele in acel spatiu, cu atat mai mult cu cat in zona in care stau nu exista un parc propriu-zis decat la aproximativ 15-20 de minute distanta, iar cainele meu are 14 ani si jumatate, prin urmare deplasarea pana acolo pentru rutina zilnica nu este posibila decat cu masina. Ar trebui sa-mi fac probleme din punct de vedere legal in cazul in care ajung la discutii contradictorii mai serioase cu aceasta vecina? Mentionez ca locuiesc in Constanta, iar spatiul este localizat in spatele blocului vecin, si consta intr-un cerc de iarba de cativa metri patrati din jurul unui pom, fara a fi amenajat ori a avea ca scop un loc de joaca pentru copii. Pe o parte din suprafata chiar se parcheaza masini. De asemenea, curat intotdeauna in urma cainelui, deci consider ca nu are cu ce deranja pe absolut nimeni. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Geograf.008 , utilizator 18:14, 21 Noiembrie 2021
Exista dispozitii speciale referitoare la locurile unde pot fi plimbate animalele de companie
In special in Constanta exista o anumita reticenta vis-a-vis de detinatorii de animale,motiv pentru care edilii,prin HCLM au impus anumite conditii pentru detinut animale de companie in imobile d elocuit in comun
In speta ,cu scopul indepartarii situatiilor neplacute,incercati sa prezentati o atitudine inteleapta si toleranta
Nu toti oamenii agreaza necuvantatoarele....
Multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Acord vecini animal de companie decs decs Buna ziua, Locuiesc la bloc, in sectorul 4. Imi puteti spune, va rog, daca este necesar acordul vecinilor pentru un animal de companie (caine de talie ... (vezi toată discuția)
Am voie sa plim cainele in spatiu verde langa bloc? Lovecats99 Lovecats99 Constanta Situatia sta cam asa: Un bloc vecin a imprejmuit spatiul verde din fata cu un gardut (din ce stiu ilegal sa imprejmuiesti spatiul public, dar nu ... (vezi toată discuția)