avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc cu tatal meu si bunica (mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc cu tatal meu si bunica (mama mamei). Mama ...

Buna ziua! Locuiesc cu tatal meu si bunica (mama mamei). Mama a decedat recent si casa a fost impartita intre mine si tata. Bunica are probleme mentale, dar refuza un control care sa ateste aceste probleme. Ne acuza de furt, ne indeamna sa vindem casa si sa ii dam ei bani etc etc. Cum se poate proceda sa o dau afara din casa sau sa fie verificata starea ei mentala. Tind sa mentionez ca tatal meu refuza sa o dea afara din motive morale. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: JamesTheOtter , utilizator 22:11, 21 Noiembrie 2021
bunica nu are casa, pensie ? sau mai exact, unde afara vreti sa o dati?
are pensie si un apartament pe numele ei, dar nu are domiciliul acolo.
convingeti-o sa se mute la ea acasa, poate vorbiti cu cineva in zona sa o ingrijeasca
Ea a spus ca nu pleaca din casa noastra pana nu ii oferim o suma mare de bani, nu avem cum sa facem o intelegere cu ea.

gi-jane2 a scris:

convingeti-o sa se mute la ea acasa, poate vorbiti cu cineva in zona sa o ingrijeasca

bani pt ce anume ?
cati ani are ?

Alte discuții în legătură

Obligatii si drepturi cu privire la mostenire raluk25 raluk25 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: mama mea a decedat in urma cu cateva luni. Ne-a ramas drept mostenire mie (22 ani ), fratelui meu (18 ani) si ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizitare lidiaddd lidiaddd Buna ziua, minor nascut in 2009 dintr o relatie de concubinaj !,Tata infractor si angrenat intr o alta relatie.Mama afla adevarul dupa nasterea copilului ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)