avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, S-a cumpărat la licitație o casa, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, S-a cumpărat la licitație o casa, organizată de ...

buna ziua,
S-a cumpărat la licitație o casa, organizată de bancă că urmare a nerestituirii creditului. După adjudecare fiul meu a intabulat casa.Fostul proprietar a contestat licitația in instanță. După prima dezbatere proprietarul a decedat. Fiul meu nu a fost anunțat de sistarea procesului, dar a angajat un executor judecătoresc pentru a putea intra in posesia cheilor casei si intr-un final in posesia efectivă a casei. Ce am vrea să știm este dacă executorul judecătoresc,
angajat de fiul meu, are nevoie de vre-un act în plus pentru a intra în casă știind că urmașii fostului proprietar refuza sa-i înmâneze cheile. Sau ce este de facut in continuare.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrare in posesie apartament cumpărat la licitație al unui societăți in insolventa Pandele81 Pandele81 Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare in urma unei adjudecari romantic_tgv romantic_tgv Buna ziua Am urmatoare problema si doresc sa ma ajutati cu sfaturi: Popescu Constantin si popescu Ioana fac un credit cu ipoteca in 2007 In 2008 decedeaza ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in posesia bunului adjudecat la licitatie andy987ro andy987ro Salutare, Am o problema mai ciudata; in luna iunie am participat la o licitatie organizata de Directia Generala a Finantelor Publice dintr-un judet din sudul ... (vezi toată discuția)