avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale despre intreprinderea individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

despre intreprinderea individuala

buna,as dori sa stiu care sunt pasii pt a functiona legal,fara nici o neregula ,in cazul in care :am infiintat o II,cod caen 5610,datorita faptului ca detin o rulota comerciala si doresc sa efectuez comert ambulant tip fast-food prin targuri,piete.Ce obligatii financiare si fiscale presupune acest lucru?Contabilitatea am inteles ca se tine in partida simpla.Aici am nevoie de registre si ce altceva?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
denissiioana, utilizator

Alte discuții în legătură

Comert ambulant romnam romnam Sunt proprietarul unei rulote comerciale tip fast food, asi dori sa stiu cu ce coduri CAEN trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului avind in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare primaria de sector romnam romnam Detin o rulota comerciala tip fast food si doresc s-o amplasez pe domeniul public in sectorul 2. Ce acte imi sunt necesare pentru obtinerea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)