avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am cumparat o masina, am obtinut toate actele de la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am cumparat o masina, am obtinut toate actele de la vanzator, ...

Am cumparat o masina, am obtinut toate actele de la vanzator, si in 2 saptamani de la cumparare am gasit un cumparator.
Avand in vedere ca vanzarea se va realiza in termen de 30 zile de la cumparare, se poate face legal vanzarea fara inregistrarea ei la fisc pe numele meu?
Se poate face vanzarea doar prin semnarea contractului de vanzare cumparare, iar obligatia de inregistrare la fisc, inmatriculare, etc. sa ramana in obligatia nolului cumparator?

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)