avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Master 2006
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Master 2006

Salutare tuturor. Sper ca am nimerit topic-ul potrivit, iar daca nu, sa nu se supere nimeni. Am o intrebare legata de cursurile de master de anul acesta de la Fac. de Drept (Universitate). Din cate am vazut, vor fi 2 probe scrise (ma intereseaza master la cariera judiciara, unde se da examen din civil si penal). Insa nu se precizeaza ce fel de probe scrise (grile, sinteza, etc.). Are cineva idee cum este examenul? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 20:31, 31 Decembrie 2006
pot sa-ti spun doar ca acum 2 ani s-au dat sinteze.poti intreba si la secretariatul facultatii.
am si eu o intrebare , avand in vedere ca imi bate licenta la usa...si aud fel si fel de zvonuri...unii ca este usoara, altii ca este grea...de fapt cum este...daca ati trecut prin asta...spune-ti-mi si mie adevarul...#-o
....depinde si in cadrul carei universitati dai licenta,ce materii dai la proba scrisa................eu am dat licenta vara aceasta la univ ovidius constanta si am dat pe langa penal si civil si procedurile................cat despre lucrarea de licenta,mi-am realizat-o singura asa ca nu am avut mari probleme la sustinerea ei,doar ca a trebuit sa o tot modific de-a lungul anului pentru ca se modifica si legea societatilor comerciale.............
am inteles...pai cam in aceleasi conditii am sa dau si eu...am si procedurile iar lucrarea o fac eu...mersi de informatie
am si eu o intrebare si am considerat ca nu este necesar sa incep un alt topic special.....
.......are cineva informatii despre modul in care poti face masteratul in strainatate?exista burse pentru asa ceva.....daca nu,cum se procedeaza???

Alte discuții în legătură

Doctorat in drept monik monik buna ziua! poate ca nu este acesta cel mai bun loc pentru a pune intrebarea, insa as dori sa stiu daca a urmat cineva recent/daca urmeaza in prezent cursurile ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)