avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate transfera tichetul de la un dealer la alt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate transfera tichetul de la un dealer la alt dealer auto care întârzie livrarea?

Bună
Se poate transfera tichetul de la un dealer la alt dealer auto care întârzie livrarea?
Tichetul este pe persoana juridica .
Mersi.
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare tichet rabla pianoblack pianoblack Buna ziua, As dori sa cumpar o masina noua, iar dealerul auto mi-a propus sa apelez la programul Rabla pentru a beneficia de reducere. Nu am masina ... (vezi toată discuția)
Dealer auto solicita 24% tva mariuselectric mariuselectric Problema neplacuta cu care ma confrunt este ca am incheiat un contract de achizitie a unui auto ____ in data de 23.04.2010.Am achitat avansul plus cele 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie legata de achizitionarea unei masini ... Dianam03 Dianam03 Buna ziua, Am o situatie legata de achizitionarea unei masini noi de la un dealer autorizat. Pentru inceput, mi-a fost cerut un avans minim pentru a putea ... (vezi toată discuția)