avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se intampla cu penalitatile de intarziere pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se intampla cu penalitatile de intarziere pentru suma poprita...

Ce se intampla cu penalitatile de intarziere pentru suma poprire de banca dar nevirata la Anaf?
Am o poprire pe contul bancar in care primesc salariul, si de 3 luni de cand se face poprire banca mi-a oprit banii dar nu i-a virat către Anaf. In aceasta perioada Anaf a pus penalitati de intarziere pentru suma poprita? Cum pot proceda pentru a nu plati penalitati pentru aceste 3 luni? Nu am stiut ca trebuie sa solicit eu aceasta plata la banca. Exista un termen in care banca poate vira banii? Si de ce Anaf nu cere băncii sa voteze banii imediat ce face poprirea cand intra salariul?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire din salariu nevirata executorului IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, As dori sa primesc raspuns la urmatoarea problema : pentru rezolvrea unor probleme personale , am contractat in anul 2006 un imprumut in valoare ... (vezi toată discuția)
Lamurire - poprire si a salariului si a contului bancar Diana1 Diana1 Am poprire pe salariu de la un executor judecatoresc , poprire ce este virata in contul sau.Acest executor in exces de zel mi-a blocat si contul bancar in care ... (vezi toată discuția)