avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Salut! Am de facut de la 0 un proces despre romanul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Salut! Am de facut de la 0 un proces despre romanul Ion. Rolul ...

Salut! Am de facut de la 0 un proces despre romanul Ion. Rolul meu este de procuror si am 3 capete de acuzare pe care trebuie sa le valorific: Furt(pamantul lui Simion Lungu), violenta ( Ana, Vasile Baciu si George), adulter. Ma poate ajuta cineva cu un proces transcris real? Imi e greu sa formulez in lbj-ul de procuror ideile. Multumesc

Alte discuții în legătură

Proces literar din cartea ion lucy2018889 lucy2018889 Buna!! La initiativa profesoarei de romana facem un proces pe baza cartii ION de L. Rebreanu. Eu sunt procuror si pe langa capul de acuzare care este: furtul ... (vezi toată discuția)
Ion - proces literar Anonymouss Anonymouss Avem de facut un proces literar iar eu am primit rolul de procuror.Am primit sarcina de a prezenta cazul pe scurt si de a-i face o caracterizare a ... (vezi toată discuția)
Lon, proces literar vaicarina vaicarina sunt in calsa a-10-a si avem de pregatit un proces literar, iar eu sunt avocat al acuzarii Vasile Baciu. Daca imi puteti spune care sunt capetele de acuzare ... (vezi toată discuția)