avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec 2021 și ...

Mama a fost lovita pe trecerea de pietoni joi 2 dec 2021 și și a ales cu dislocarea de umăr rana la cap sila cot ar fi necesitat operație dar ea nu a mai fost de acord...șoferiță ce a accidentat o tot insista sa îmi de a mamei despăgubire RCA în caz de vătămare corporala din culpa și insista sa nu fac plângere împotriva ei pe motiv ca nu a observa to când a trecut ca a acroșat o pe parbriz mama a fost plina de sânge și în stare de soc....ce pot face pt a soluționa problema în mod corect?ea a fost și spitalizați la ortopedie pe secție și a traumatizat o și emoțional fiind necesara internarea la psihiatrie pt ca fiind bolnava și psihic nu s a mai putut înțelege cu ea...ma interesează dacă as putea eu în calitate de fiica sa obțin ajutor moral financiar pt ca are nevoie de o luna sa își revină...ce sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
Crina pop, utilizator
Nu s-a deschis dosar penal impotriva ei ?

gi-jane2 a scris:

Nu s-a deschis dosar penal impotriva ei ?
ba da asa am înțeles dar ea ar vrea sa renunțe mama la plângere și sa o exoneram de culpa...ce mi s a părut bizar ca după ce au trimis o din simleu la zalaau ea fiind accidentata la mana umăr a fost trimi sa de aici cu trimitere pt alta specialitate,,ma sunat medicul ortoped și a recomandat o operație la cot ca a zis ca cu umărul nu se poate face mare lucru fiind dislocat..din primele cercetări șoferiță a surprins și accidentata pe mama pe trecerea pietonala.soferita a tot insistat la telefon și o aduc acasă pta nu avea nr de îngrijiri medicale suficiente.....mama menționez ca din cauza sănătății nu e în state sa meargă la politie pt o plângere...dar șoferiță a zis ca I s a suspendat permisul pe 60zile și ca pe ea nu o ajuta cu nimic acest lucru și susține ca nu a vrut s-o acrosezesi ca ii pare rau
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2021
Crina pop, utilizator
Lasati cercetarea sa isi aiba cursul. Puteti sa faceti dvs plangere in calitate de fiica.
Va mulțumesc
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de musamalizare accident auto cu victima GeorgeMAXIM GeorgeMAXIM Buna ziua, Ieri dupa-amiaza mama mea a fost implicata pasiv intr-un accident auto. Unei masini care se deplasa cu viteza i-a explodat un pneu si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters201613 ContSters201613 In urma unui accident rutier in care am fost implicata, eu fiind victima ptr ca un sofer de autoutilitara nu mi-a acordat prioritate( neobservand indicatorl ... (vezi toată discuția)
Accident auto, cu vatamare corporala, plangere penala?! Rossi46 Rossi46 In luna februarie 2015 am avut parte de un accident auto, in accident au fost implicate 5 autoturisme pe DN1 , la viteza mica. Practic 2 masini s-au acrosat pe ... (vezi toată discuția)