avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ZIUA ! AM O INTREBARE POT PLECA DE ACASA CU 50 DE ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ZIUA ! AM O INTREBARE POT PLECA DE ACASA CU 50 DE ZILE INAINTE ...

Buna ziua ! Am o intrebare, pot pleca de acasa cu 50 de zile inainte sa fac 18 ani? Nu ma mai inteleg cu ei deloc si as vrea sa mai mentionez cateva aspecte. Mama mea mi-a zis ca ma mai tine in casa pana fac 18 ani adica efectiv nu o intereseaza de mine. Ea mai are doi copii din a doua casatorie.

Tata vitreg este un om care consuma alcool ,iar de doua ori a venit drogat acasa si il consider un pericol asupra mea.
De asemenea , parintii mei au facut un contract de vanzare cumparare cu niste unchi de ai mamei mele cu conditia ca trebuie sa aiba grija de ei . Iar acesti doi oameni sunt destul de violenti cu mine si au un limbaj foarte vulgar.
As dori sa stiu daca parintii mei ma pot lua cu forta din locul in care ma voi muta
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa pana la implinirea varstei de 18 ani? Larisa Dumitru Larisa Dumitru Am varsta de 17 ani si 4 luni. Am o relatie foarte proasta cu parintii mei inca de acum 12 ani cand au inceput formele de bullying din partea lor. Ma ... (vezi toată discuția)