avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. De curand am semnat cel de al doilea proces verbal de punere in posesie intocmit de catre primarie si trimis la ancpi pentru emiterea titlului de proprietate.Primul proces verbal a fost anulat pentru date neconforme,mai precis nu a fost intocmit conform hotarari judecatoresti si a raportului de expertiza,iar cel de al doilea proces verbal care inca nu a ajuns la ancpi va fi si acesta anulat deoarece vecinatatile nu corespund in nici un punct cardinal.In luna martie anul acesta sa efectuat la tarlaua respectiva cadastru sistematic si cred ca firma care a efectuat lucrarea nu a primit din partea comisiei locale informatiile despre teren eu avand expertiza din anul 2012. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un contract de vanzare cumparare pe numele mamei ... petre_marian petre_marian Buna seara. am un contract de vanzare cumparare pe numele mamei din anul 1957.cei de la primarie i-au reconstituit alt amplasament deoarece in extrasul de ... (vezi toată discuția)