avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament dar, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament dar, proprietarul ...

Buna ziua,

As dori sa cumpar un apartament dar, proprietarul imi spune ca acesta se afla sub ipoteca la banca.

Cum ma poate incurca acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:54, 9 Decembrie 2021
Intrebati de ce este ipotecat ( garantie la credit bancar/ a fost luat prin credit ipotecar...) si solocitati si prezenta bancii la semnarea contractului.
Adica sa platiti datoria/ipoteca direct catre banca si restul sumei catre proprietar.
Va incurca la modul ca proprietarul nu va poate vinde decat cu acordul bancii sau dupa ce isi achita creditul si radiaza ipoteca de la Cartea Funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as avea o intrebare: am un credit la banca care nu ... vali19815 vali19815 Buna seara, As avea o intrebare: am un credit la banca care nu este ipotecar si vreau sa fac o carte funciara a unui imobil pe care il detin.Pe acest ... (vezi toată discuția)