avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diploma de bacalaureat

Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de bacalaureat .Întrebarea mea este în cît timp trebuie să obţin acestă diplomă după ce termin scoala de asistenti medicali şi care e procedura de obţinere a acesteia.
Cel mai recent răspuns: Elena.puscasu91 , utilizator 12:25, 24 Ianuarie 2022
Pai nu stiu daca puteti urma scoala de asistenti daca nu aveti terminat liceul.
Banuiesc ca aveti o adeverinta ca ati sustinut examenul de bac. si pe care la-ti trecut cu brio?!

Am putut să mă înscriu la scoala de asistenţi medicali pe baza adeverinţei de absolvire a 12 clase dar mi-a fost pus în vedere că trebuie să obţin diploma de bacalaureat pentru a putea profesa după absolvire.Nu ştiu în cît timp trebuie să obţin diploma de bacalaureat şi cum trebuie să procedez să o obţin.
Buna ziua.Am intrat pe forum in speranta ca voi gasi un raspuns.Am absolvit liceul in 2004,iar diploma de bacalaureat am obtinut-o abia in 2005.Problema este ca nu am ridicat-o atunci de la liceu din motive personale iar pe urma am tot amanat.Acum as dori sa ma inscriu la facultate insa am nevoie de diploma de bac.Cum fac sa o pot recupera?Mai este in arhiva liceului?Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Iulie 2009
danna11, utilizator
Daca nu ati ridicat diploma de bacalaureat de la liceu, atunci aceasta se afla inca in custodia acelui liceu ... Mergeti la liceu si solicitati-le sa va elibereze diploma de bacalaureat.
Ca sa aveti o diploma de bacalaureat trebuia sa sustineti un examen de bacalaureat! In cazul in care ati sustinut acest examen si ati promovat la toate probele, inclusiv ati obtinut media ceruta de lege pentru a fi declarat absolvent cu diploma de bacalaureat, va puteti adresa liceului unde ati absolvit si ei va vor elibera diploma respectiva. In cazul in care nu ati absolvit decat cele 12 clase dar nu ati sustinut examenul de bacalaureat , va puteti inscrie pentru sustinerea examenului la oricare dintre cele 2 sesiune( vara , toamna) , urmand sa sustineti examenul si , dupa promovare , vi se va elibera o adeverinta care va tine timp de 1 an loc de diploma .SUCCES!

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Sa schimbat legea vali2010eu vali2010eu In 2008 Absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat pot solicita certificate de absolvire. Studiile medii le are oricine a absolvit 12 clase, cu sau fara ... (vezi toată discuția)