avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua, S-a specificat până când se va putea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua, S-a specificat până când se va putea intra în ...

Bună ziua,

S-a specificat până când se va putea intra în restaurante prezentând doar un test Covid?

Aș merg la un eveniment într-un restaurant vineri seară, însă nu am Certificatul Verde.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
contract restaurant pentru nuntă - taxă impusă AMC_Anna AMC_Anna Bună ziua, Înainte de pandemie am semnat un contract cu un restaurant pentru organizarea nunții. În contract era menționat un număr de 120 de persoane ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am patit si eu precum altii cu plf. am plecat o perioada ... maryusrobert maryusrobert Buna ziua, Am patit si eu precum altii cu PLF. Am plecat o perioada foarte scurta in Anglia, din 12.01 pana in 14.01.2022, sa il ajut pe fiul meu cu niste ... (vezi toată discuția)