avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mașină furată cumpărător de bună ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mașină furată cumpărător de bună credință!Bună ziua! Vă rog să mă ajutați,am cumpărat în 2012 o ...

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați,am cumpărat în 2012 o mașina din Germania,pe care am adus o în țară și am înmatriculato legal,după înmatriculare propietarul italian a dat-o furată(probabil nu s-a înțeles cu asigurarea) ,eu cumpărător de bună credință fiind am utilizat-o fără probleme,acum vreau să o vând sau să pot ieși cu ea din țară(concediu) am înțeles bine că după 10 ani va fi scoasă din calculatorul vămii(mașini furate),vă mulțumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Masina furata ue inmatriculata rar romania prestaserviceinter prestaserviceinter Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie incredibila - in 2008 am inmatriculat in Romania o masina noua cumparata de la un dealer auto din Germania. In 8 ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care dupa aproape doi ani am aflat ca am cumparat o masina furata? gotti_1 gotti_1 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: am cumparat in luna septembrie 2010 din AUTOVIT o masina adusa din Germania in valoare de 20000euro (pretul pietei - ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac? masina inmatriculata in germania Stefan-nita Stefan-nita Buna Ziua Am o Nelamurire Totala.va rog sama ajutati Sunt Cetatian Roman si Locuiesc in germania Dar in Buletin am aderesa cea veche din romania. Vreau ... (vezi toată discuția)