avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,Este legal ca intr-o scara de bloc in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,Este legal ca intr-o scara de bloc in care toti sunt ...

Buna ziua,Este legal ca intr-o scara de bloc in care toti sunt proprietari,ca Electrica sa tina sub cheie panoul electric ce alimenteaza fiecare apartament.
Va multumesc.
PS. Raspund la orice intrebare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:54, 8 Ianuarie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal,deoarece in caz de urgenta ,imposibilitatea interventiei la panoul electric reprezinta potential risc pentru spatiile care sunt desrvite de instalatie si sigurantele aferente
Numai la panoul general de energie electrica are drept legal de operare furnizorul sau operator ecomic autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Responsabil tablou electric - scara blocului mishumishu mishumishu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Tabloul electric de pe scara blocului este neasigurat si oricine poate umpla la sigurante. ... (vezi toată discuția)
Aer conditionat instalat in mod incorect si periculos eu_patratel eu_patratel Unde ne putem plange (si sa avem si un rezultat, desigur) de vecinii care si-au instalat aparate de aer conditionat in mod periculos pentru bloc, in sensul ca ... (vezi toată discuția)