avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă ar fi să particip la concursul pentru funcția ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă ar fi să particip la concursul pentru funcția de director ...

Dacă ar fi să particip la concursul pentru funcția de director /director adjunct școală, aș promova, aș fi numit în funcție iar contabila instituției este cumnata mea (sora soției), intervine starea de incompatibilitate și conflictul de interese?
Cel mai recent răspuns: Ruști Lucian-Vasile , utilizator 10:03, 12 Ianuarie 2022
Incompatibilitate nu exista ,posibil conflict de interese.
Mulțumesc domnului consilier juridic, Cornel Vasile, pentru răspuns și revin cu rugămintea de a-mi detalia un pic în ce ar consta conflictul de interese apărut între mine și contabila instituției, cumnata mea. Mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese soniaiulia soniaiulia Buna seara. Poate obtine un post de secretar-contabil prin concurs cumnatul directorului de scoala? Intervine conflictul de interese in aceasta situatie? Daca ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director de liceu este compatibila cu cea de consilier local? drbiaf drbiaf Buna ziua! Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cazurile de incompatibilitate sau conflict de interese. hp777 hp777 Buna seara/ziua. Am o rugaminte si anume, daca un presedinte al unei comisii de concurs , organizat in baza : \"HOTĂRÂRE nr. 286 din 23 martie 2011 ... (vezi toată discuția)