avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie Eu si sotia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie Eu si sotia am divortat ...

buna ziua,ma aflu in urmatoarea situatie
Eu si sotia am divortat la notar,la divort am hotarat sa cedam casa celor 2 minori (copii nostri) iar sotia sa aibe uzufruct
Acum sotia vrea sa isi aduca noul iubit sa locuiasca in acea casa impreuna cu minorii
Am vreo posibilitate sa impiedic acest lucru?
Multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai aveți nicio calitate vis a vis de acel imobil și nici vreun cuvant de spus unde si cu cine locuieste fosta dvs soție.

Ce vârstă au copii dvs?
6 si 10
Ce sanse as avea sa castig custodia minorilor in instanta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe ce motiv ?
pana acum am platit pensie alimentara ,tot ce tine de scoala ,imbracaminte si absolut toate facturile si darile imobilului in care ei locuiesc cu mama lor,in momentul in care se muta noul iubit nu voi mai plati decat ce tine de copii dar problema este ca noul iubit este de 1 luna si unul din minori este o fetita de 10 ani iar mama lor are un job in care are si ture de noapte si ture de zi si nu as vrea ca fetita mea de 10 ani sa stea cu un barbat strain

Alte discuții în legătură

Drepturi fost nud proprietar in contract cu uzufruct Koresan Koresan Inainte de a divorta in acest an, intr-un contract de donatie cu uzufruct incheiat in ian. 2011, inainte de NCC, parintii nuzi proprietari, transmit nuda ... (vezi toată discuția)
Divort,propietar si uzufruct covadonga covadonga buna seara.am o nelamurire.parintii mei sant divortati din urma divortului mama mea a devenit proprietar a apartamentului in care stau amindoi parintii,tatal ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa -copiilor nostri minori Koresan Koresan Tatal meu,in 2011, ne-a facut act de donatie cu uzufruct viager pt el, mie si sotului meu, o casa si teren, fanete , vii, in total 2000 mp in mediul ... (vezi toată discuția)