avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Daca m-am vaccinat cu doza 3,in weekend, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Daca m-am vaccinat cu doza 3,in weekend, beneficiez ...

Buna ziua,
Daca m-am vaccinat cu doza 3,in weekend, beneficiez de acea zi libera?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, conform legii 221 din iulie 2021, angajatii isi pot ... anca.dascalu anca.dascalu Buna ziua, Conform legii 221 din iulie 2021, angajatii isi pot lua cate o zi libera platita pentru fiecare doza de vaccin. Avem angajati care isi programeaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se mai acorda zi libera plătită pe baza adeverinței ... Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua! Se mai acorda zi libera plătită pe baza adeverinței de vaccinare împotriva covid-19? Chiar dacă ne putem vaccina fără programare? (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea, ... Dominique Popescu Dominique Popescu Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea, pentru doza 3 vaccinare covid se beneficiaza de zi libera? Mentionez ca pentru primele 2 doze ... (vezi toată discuția)