avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua cum procedati cand se inchid gradinitele 10 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua cum procedati cand se inchid gradinitele 10 zile cazuri ...

Buna ziua cum procedati cand se inchid gradinitele 10 zile cazuri covid si nu aveti cu cine sa lasati copii legea 19 din 14.03.2020 se poate aplica in acest caz ?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Zile libere parinti OPLA OPLA Am 2 întrebări: 1. Se acorda zile libere plătite pt parinti care îngrijesc copilul atunci când exista situatii speciale și școlilor sau grădinițele ... (vezi toată discuția)
Începerea la munca Alexandra10090 Alexandra10090 Copilu meu face 2 ani pe 10 august 2020 și eu ar trebui să incep pe 2 iunie ce trebuie să fac ? Incep munca sau mai stau acasa ca nu am cu cine sa las ... (vezi toată discuția)
Legea 19/14.03.2020 Karincic13 Karincic13 Daca sotul lucreaza cu program redus la locul de munca (1 zi din 5/saptamana) pot beneficia de legea 19/14.03.2020? (vezi toată discuția)