avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuiesc la parter. teava de incalzire care deserveste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuiesc la parter. teava de incalzire care deserveste bucataria ...

locuiesc la parter. teava de incalzire care deserveste bucataria si sufrageria s-a spart in subsol iar reparatia nu se poate face decat prin spargerea pardoselii mele-bloc construit in 1963-care este acoperita cu gresie. cine suporta toate daunele din bucatarie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:38, 20 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Leguitorul in cuprinsu disp L nr 196/2018 a prevazut obligatia asociatiei de proorietari sa asigure starea tehnica a partii comune d econdominiu constructii si instalatii
In speta ,asociatia de proprietari are obligatia legala sa asigure inlocuirea instalatiei defecte,fara insa a asigura si finisajele la partea privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În apartamentul paralel cu al meu s-a spart țeava de scurgere ... AND3 AND3 În apartamentul paralel cu al meu s-a spart țeava de scurgere a apei către canalizare.Tin sa mentionez ca nu era coloană comună. Invocând Legea 196/2018 ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu teava comuna sparta AlissaT AlissaT Buna ziua! Am neaparat nevoie de raspunsul la intrebarea: daca s-a spart o teava comuna de la baie in dreptul apartamentului meu, cine plateste reparatiile, ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)