avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Este legal să îmi ceara să achit acest impozit?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Este legal să îmi ceara să achit acest impozit?

Bună seara!
In iunie 2021 am achiziționat o mașină pe care am instrainat-o cu contract de vânzare cumpărare în decembrie 2021, dar pe care nu am inscris-o la financiar. din motive personale.
In ianuarie am mers la primăria de care aparțin pentru a obține certificatul fiscal, ducând atât actul de vânzare cumpărare prin care am dobândit mașină cât și cel de înstrăinare, iar cei de la financiar mi-au cerut să plătesc impozit pentru anul 2022, deși masina nu mai este în posesia mea conform contractului de vânzare cumpărare din decembrie 2021.
Este legal să îmi ceara să achit acest impozit?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am făcut contract de vânzare-cumpărare pentru o mașină care nu mi-a fost plătită. cum o pot recupera? DAdinuta DAdinuta Am adus o mașina in țara la o cunoștința ! Pana in prezent acea mașina încă nu sa înscris pe teritoriul României . Am făcut atunci un contrac act ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat o masina recent si m-am hotarat sa o vand la cateva zile cum procedez? silviu_ciovi silviu_ciovi Am cumparat o masina inscrisa in bucuresti...am facut actul de vanzare-cumparare cu propietaru + fisa de inmatriculare si cu ele sa dus la administratia de ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara petreanicoleta7 petreanicoleta7 buna ziua numele meu este petrea nicoleta mama a 5 copii!Am si eu o intrebare.Mi sa taiat alocatia(complementara)deoarece am avut o masina din anul 2006 pe ... (vezi toată discuția)