avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luato ...

Buna ziua! Eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luato si pe mama cu noi. Mama este coasigurat dupa tata, care este pensionat. Am inceput sa-i fac dosarul pentru obtinerea Carte Vitale (card de asigurat) si mi-au cerut formularul S1, dar in Romania au spus ca nu i se poate elibera formularul decat daca tata, care este asiguratul, face dovada ca sta in Franta, pentru ca ea nu are dreptul deoarece este coasigurat...
Nu pot cere de la primaria din Franța, o dovada cum ça tata locuieste la adresa mea, ar insemna sa dau o declaratie falsa.
Mama este déjà inregistrata in sistemul de Impozite si Taxe din Franta, are declaratia de venit pe anul trecut.
Este posibil sa obtina formularul S1, (avand dovada ca locuieste la adresa...in Franta) fara à fi nevoit sa fac o declaratie FALSA la primarie, cum ça si tata locuieste la mine?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! se poate obtine formularul s1 pentru un coasigurat? ... VD1979 VD1979 Buna ziua! Se poate obtine formularul S1 pentru un coasigurat? Tata este pensionar, eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luat-o pe mama sa ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului s1 pt a obtine drepturi de asigurare sanatate in franta NADIAROBIN NADIAROBIN Buna ziua, As dori sa stiu cum ar putea obtine tatal meu, care este pensionar si are 70 de ani ,formularul s1 pt a obtine drepturi de sanatate in Franta ; ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)