avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am primit , impreuna cu sotul meu, de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am primit , impreuna cu sotul meu, de la soacra mea ...

Buna seara,
Am primit , impreuna cu sotul meu, de la soacra mea prin contract de donatie un teren (1/2 pentru fiecare).
In cazul in care divortez de sotul meu, cum se va lua in calcul la partaj acest teren primit prin donatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:22, 18 August 2025
Ce scrie pe act donație către baiat căsătorit cu dvs?
Buna seara,
pe contractul de donatie scrie numele sotului si al meu in parti de 1/2 fiecare
exact atat aveti, cat v-a donat soacra. puteti face partaj sau sa ramaneti copoprietari.
Buna seara, cum ma va afecta la partaj faptul ca sotul meu a platit impozitul pe acest teren?
Impozitul il platea de fiecare data pe baza titlului executoriu de la primarie , pentru ca refuza sa il achite desi primea bani de la un vecin care tinea acest teren in arenda . Eu nu aveam posibilitate sa platesc avand rata la credit de achitat si cheltuielile casei la care el nu ma ajuta .
nu va afecteaza

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament lumifatu lumifatu Am impreuna cu sotul meu meu, in proprietate comuna, un apartament. Doresc sa i ramana fiicei noastre dar sotul meu are din prima casatorie, o fiica. Cum pot ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de acte facute la notar cintia cintia In 2001 s-a emis un titlu de proprietate de com Belciugatele,pe 3 nume-soacra mea si cele 2 surori,apoi acest titlu a fost modificat tot de ei in baza unei ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu nabadai Veronica Popescu Veronica Popescu As vrea sa ma ajutati cu un punct de vedere intr-o problema destul de delicata. Mama soacrei mele a decedat in cursul lunii dec.2008.Mentionez ca soacra ... (vezi toată discuția)