avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Comodat teren agricol (extravilan)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Comodat teren agricol (extravilan)

Domnule Neagu - am un teren agricol (extravilan) pe care mi-l lucreaza un localnic; acesta doreste sa faca in nume propriu contract cu APIA pentru ajutorul respectiv si ma roaga sa semnez cu el un contract de comodat. Se poate acest lucru?

Alte discuții în legătură

Contract de comodat si declaratie de terenuri alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)
Contract comodat teren agricol fermactj fermactj Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)
Proprietatea comuna si drepturile proprietarilor traianmusat traianmusat in calitate de coproprietar al unui teren agricol, am solicitat, de la primaria comunei respective, complectarea unui formular tip emis de catre APIA,de ... (vezi toată discuția)