avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Împreună cu sora mea deținem un loc de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Împreună cu sora mea deținem un loc de veci. Acum ...

Buna ziua. Împreună cu sora mea deținem un loc de veci. Acum două luni sora mea a decedat. Acum trebuie schimbat actul de concesiune. Sora mea , care era divortata, are o fata care este plecată în Anglia de șase ani și care nu a mai venit in tara. Eu trebuie sa schimb actul de concesiune. Fata trebuie să facă succesiune ? Ce acte trebuie întocmite daca fiica surorii mele face succesiunea sau renunta la dreptul locului de veci având în vedere că nu este in tara.

Alte discuții în legătură

Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Probleme succesorale edinuta edinuta Incerc sa fiu concis pt, o problema incalcita. Eu sunt unicul mostenitor al mamei mele decedate acum 25 ani si al tatalui decedat acum 15 ani. Din locul de ... (vezi toată discuția)