avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Daca sunt coafeza și stau in carantină pt că sunt ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Daca sunt coafeza și stau in carantină pt că sunt contact ...

Daca sunt coafeza și stau in carantină pt că sunt contact cu persoana pozitivă,se plătește.pt.cele 10 zile?

Alte discuții în legătură

Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de un sfat in cazul unei persoane care a ... hello1987 hello1987 Buna ziua! Am nevoie de un sfat in cazul unei persoane care a beneficiat de concediu de carantina de 10 zile in luna ianuarie 2022,dar lucreaza la aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)