avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Durata de munca persoana cu handicap mediu. Potrivit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Durata de munca persoana cu handicap mediu. Potrivit art. 69 ...

Durata de munca persoana cu handicap mediu. Potrivit art. 69 din Legea nr. 263 din 2010, persoana cu invaliditate de gradul III poate sa presteze o activitate profesionala corespunzătoare a cel mult jumătate din timpul normal de lucru, prin urmare nu cu norma întreaga de 8 ore, chiar daca handicapul de gradul III este un handicap mediu. Aceasta nu reprezinta o ingradire a dreptului la muncă?

Alte discuții în legătură

Cumulare pensie cu salariu Mihaela1914 Mihaela1914 Se poate cumula pensia de invaliditate (gr III) cu salariu (contract de muncă 8 h pe zi). Dacă da, cum. Dacă nu, de ce. Am încercat să citesc în legea ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, Am inteles ca au iesit niste norme noi privind pensia de boala. As dori sa va intreb daca o persoana cu o pensie de boala de gr. 3 se poate angaja ... (vezi toată discuția)
Poate fi angajat cu 4 ore? neon butterflies neon butterflies un pensionar gr III poate fi angajat in baza unui cim cu 4 ore pe zi? (vezi toată discuția)