avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Anddrei9999
                      Utilizator

Anddrei9999
                      Utilizator                    

AlinMihai20	                   

Buna ziua! Situația mea este următoarea: in data de 6 am fost la o petrecere in bucuresti (sunt student acolo). La un moment dat, in timp ce eram afara la ... (vezi toată discuția)
	                    AlinMihai20	                   

Buna ziua! Situația mea este următoarea: in data de 6 am fost la o petrecere in bucuresti (sunt student acolo). La un moment dat, in timp ce eram afara la ... (vezi toată discuția)

andrei_a_andrei	                   

La inceputul lunii aprilie am fost prins in centrul Capitalei de jandarmii in civil. Au gasit asupra mea aproximativ 1g de iarba. Am fost la sectie, am dat ... (vezi toată discuția)
	                    andrei_a_andrei	                   

La inceputul lunii aprilie am fost prins in centrul Capitalei de jandarmii in civil. Au gasit asupra mea aproximativ 1g de iarba. Am fost la sectie, am dat ... (vezi toată discuția)

Guvix	                   

Deci acum 2 zile am fost prins in flagrant cand INCERCAM sa cumpar canabis. Eu si cu dealerul respectiv am fost luati la sediul IPJ Diicot. Acolo eu am ... (vezi toată discuția)
	                    Guvix	                   

Deci acum 2 zile am fost prins in flagrant cand INCERCAM sa cumpar canabis. Eu si cu dealerul respectiv am fost luati la sediul IPJ Diicot. Acolo eu am ... (vezi toată discuția)