avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înscriere școala de subofițeri de pompieri cu dosar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înscriere școala de subofițeri de pompieri cu dosar penal

Bună ziua, în urma unui accident soldat doar cu pagube materiale, mi s a întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influenta alcoolului în urma testării cu aparatul etilotest la care mi a ieșit 0.56 iar în cele 2 probe de sange 0.97 respectiv 0.76. Momentan aștept sa primesc citația de la tribunal pentru judecata. În aceste circumstanțe cum ma pot inscrie la școala de subofițeri de pompieri având în vedere ca pe site ul lor scrie ca pot întra doar dacă am fost reabilitat. Ce înseamnă aceasta reabilitate și cum voi putea sa am un cazier curat și când ma voi putea înscri?
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
Zouka, utilizator

Alte discuții în legătură

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice georgeclinciu georgeclinciu Buna ziua , Am si eu o intrebare . Acum cateva zile m-a oprit un echipaj , am dat testul etilotest si 0.72 Alcool pur in aerul expirat . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice Cristi Stefan Cristi Stefan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in urma cu cateva zile tatal meu a provocat un accident rutier, care s-a bazat cu ... (vezi toată discuția)
Admitere mai ionica00 ionica00 ce pedeapsa se primeste in urma unui furt efectuat de doua persoane, a unor obiecte in valoare de 50 de lei, dintr-un supermarket?paguba a fost platita in ... (vezi toată discuția)