avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntare pensie alimentara

In cazul in care mama vrea sa renunte la pensia alimentara primita de la tata pentru cei 2 copii si hotarata prin sentinta judecatoreasca , ce ar trebui sa faca ?
Cel mai recent răspuns: Cik22 , utilizator 12:56, 17 Februarie 2022
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să se abțină...
Pot să renunț eu la salariul dvs.? Nu, că nu-i al meu.
La fel și pensia. Nu-i a mamei, este a copiilor.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Msma nu poate renunta la un drept destinat minorilor.Sa nu credeti ca daca renuntati tatal ar putea sa renunte si el la drepturile sale sau ca v -ar crea un ascedent de orice natura in relatia cu acesta..
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in realitate ce vreti si de ce ?
Sotia unui angajat dorea acest lucru. Nu stiu care e motivul dar mi se parea absurd . Probabil neintelegeri intre ei .
Multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
hogye lavinia, utilizator
poate intrebati ce vrea de fapt, poate o ajutam cu un sfat. Poate doar s-a exprimat gresit si sotul a inteles ca vrea sa renunte >)
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Renuntarea la pensia alimentara in schimbul aparatamentului Cosmin_T Cosmin_T Situatie : divort, copil minor. Copilul ramane in grija mamei. Sotul decide sa lase 1/2 din apartament ce i se cuvine lui fostei sale sotii plus inca o suma ... (vezi toată discuția)
Naplata pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna seara. Am divortat de sotul meu de 2 ani (25.06.2009)si am facut la notar un partaj voluntar in urma caruia mi-a lasat un apartament fara pretentii ... (vezi toată discuția)
Mostenire LILI24 LILI24 Cat are dreptul la mostenire sotul meu daca tatal a decedat, daca o sa isi intretina mama supravietuitoare. Sotul meu mai are un frate. Doresc sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)