avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua. Aș dori să fac un snack bar într-un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua. Aș dori să fac un snack bar într-un spațiu al ...

Bună ziua.

Aș dori să fac un snack bar într-un spațiu al Cooperativei de consum din mediul rural, de aproximativ 55mp. Clădirea nu are nici bucătărie, nici grup sanitar și aș dori să aflu dacă trebuie mers la DSV înainte de a face recompartimentarea spațiului, sau după. Din câte am înțeles, pentru un spațiu mic ca acesta, nu este nevoie decât de autorizația de funcționare de la primărie și de autorizația de la DSV.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Spaţiu sanitar bar Spinnin Spinnin Bună ziua. Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală. Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii autorizatiei de functionare ccoseraru ccoseraru Buna ziua, din anul 2005 functionez cu magazin in propriul spatiu comercial, achizitionat in acelas an. Pe parcurs am adus mocificari acestui spatiu, plus un ... (vezi toată discuția)