avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer post farmacist rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer post farmacist rezident

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii ce mi-ar fi foarte utile.
In prezent sunt farmacist rezident la Spitalul Clinic Judetean Tg Mures si, de curand a aparut un post de farmacist rezident (aceeasi specializare) la un alt spital din Jud Prahova , unde eu as vrea sa ma tranfer/mut/relochez.
Va rog mult sa ma ajutati cu analiza ”fezabilitatii” acestei mutari si care sunt conditiile in care as putea face aceasta mutare.
Va multumesc nespus de mult

Alte discuții în legătură

Cumul funcții farmacie spital rezidențiat Teofil Drugaci Teofil Drugaci Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație: ocupația mea este de farmacist șef, post unic în Farmacie de spital,pe ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții la stat nicoletacialacu nicoletacialacu Buna seara . Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea situație in care ma aflu :ocupația mea este de farmacist și in luna Noiembrie in acest an ... (vezi toată discuția)
Informatii despre iml prahova cassy cassy buna seara ! ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon valabil pentru IML Prahova ? mai exact ma intereseaza care este orarul dumnealor si cat costa o ... (vezi toată discuția)